Prima Development Group este o companie de renume în domeniul dezvoltării imobiliare, înființată în 2005, la Oradea. Prima provocare a venit odată cu dezvoltarea și construcția pe plan local, a primelor apartamente la standarde occidentale pentru zeci de familii. Cu o experiență ireproșabilă și totodată recunoscuți pentru profesionalismul echipei, extinderea portofoliului companiei cunoaște o nouă segmentare a pieței, de această dată din punct de vedere geografic.
În 2018, compania pătrunde pe piața imobiliară din București și lansează un ansamblu rezidențial tip boutique, în premieră pentru segmentul luxury, Boemia Apartments, care ulterior va fi premiat în cadrul European Property Awards, cu distincția Best Architecture Multiple Residence România. Eforturile și rezultatele echipei vor fi recunoscute astfel în cadrul celui mai important eveniment de real estate, International Property Awards, promotorii excelenței în piața imobiliară internațională.
Proiecte Prima Development
Experiența, profesionalismul și succesul și-au spus cuvântul în toate proiectele Prima Development, lucru garantat și de cele 3.500 de familii pentru care visul de a avea locuința perfectă a devenit realitate. Atenția la detalii, simțul răspunderii, parteneriatele cu arhitecți și furnizori de renume, sunt doar câteva dintre motivele pentru care un proiect semnat de noi nu poate fi decât un etalon pentru calitatea și durata de viață a construcției.

Peste 3.500 de familii

15 ani de experiență

12 proiecte finalizate

3.500 de apartamente în următorii 5 ani