Concept

European Property Awards Winner 2020-2021 Best Development Marketing Romania - CORE Timpuri Noi & Digital Partners Agency European Property Awards Winner 2020-2021 Best Residential Development Romania - CORE Timpuri Noi
Te invităm să descoperi Core Timpuri Noi, un ansamblu modern, dublu premiat internațional, conectat la viața din mijlocul orașului, dar ferit de agitație și zgomot. Am pus accentul pe tehnologie, confort, calitate și libertate de mișcare, proiectând spații eficiente care să se potrivească perfect stilului tău de viață urban.
Core, abordează un stil smart-minimalist, dar totodată axat pe tehnologie prin intermediul pachetului Smart Home și pe libertatea de mișcare oferită de stațiile de încărcare auto electrice. Profită de beneficiile unui sistem integrat Salus iT600 Smart Home și cele 4 stații de încărcare, acolo unde mașina ta electrică sau hibrid va primi toată atenția din partea noastră! Tehnologia este elementul pe care îl vei regăsi în proiectul nostru, indiferent de unghiul din care privești.
Situat în apropierea noului pol de business Timpuri Noi, pe Strada Foișorului nr. 108-112, ansamblul rezidențial Core aduce laolaltă un complex de apartamente tip studio dublu, de 2, 3 și 4 camere și te încurajează să te bucuri de confort și libertate de mișcare prin utilizarea celor mai noi tehnologii.
Stații de încărcare autoturisme electrice și hibrid
Stațiile de încărcare auto electrice din parcarea exterioară și cea subterană, fac parte din obiectivele avute în vedere de echipa noastră pentru încurajarea unui viitor sustenabil și, în același timp, pentru creșterea confortului personal. Îți poți încărca astfel autoturismul electric sau hibrid mult mai ușor, fără să te deplasezi în centrele special amenajate.
Sisteme Smart Home în fiecare apartament
Sistemul IT600 Smart Home, cel mai nou sistem al celor de la Salus, va putea fi controlat prin intermediul unui termostat inteligent, wireless și cu baterii. Intuitiv și ușor de controlat, poți personaliza dispozitivul, adăugând senzori de inundație, senzori magnetici, de acționare a rulourilor sau a sistemului de iluminat.
Stilul tău de viață din centrul orașului
Noul pol de business de la Timpuri Noi, unul dintre principalele legături cu centrul Bucureștiului, este alegerea perfectă pentru tine, care te va ajuta să creezi conexiuni rapide cu partenerii de afaceri din proximitate și celelalte zone premium ale orașului. Ești mai aproape de evenimentele care contează, fie că vorbim de cultură, gastronomie sau spațiile de socializare din centrul Bucureștiului. Dacă ai biroul în zonă sau iei în vedere acest aspect, vei fi de acord cu noi că distanțele parcurse cu trotineta electrică sunt o alternativă nu doar mai sănătoasă, ci și mai eficientă.

O prezentare de produs, un eveniment de networking pe seară, o plimbare în parc sau pur și simplu o prezență la cursul de yoga - la toate acestea vei avea acces mult mai ușor. Alege să îți investești timpul și energia în locuri care te încarcă pozitiv și la care poți ajunge mult mai rapid!

Vei avea mai aproape de casă o serie de faciliăți precum: centre medicale, restaurante, cafenele si magazine, mall, școli și grădinițe, locuri de agrement și multe altele. Asta pentru ca timpul să curgă doar în favoarea ta.

Teatrul National 13 min
Centrul vechi 12 min
Kaufland 5 min
Bucuresti Mall 2 min
Unirea Shopping Center 12 min
O investiție smart
Indiferent de scopul pe care îl ai în vedere, locuință personală sau investiție, atunci când cumperi un apartament nou, într-o zonă în plină dezvoltare ca Timpuri Noi, poți avea doar de câștigat. Core Timpuri Noi este un proiect rezidențial puternic, ancorat către progres și sustenabilitate, care oferă pe lângă confort premium și soluții inovatoare în design, o locație strategică și libertate de mișcare. Consultanții noștri de vânzări vă stau la dispoziție pentru informații suplimentare.
O gamă variată de finisaje premium

Te bucuri de confort crescut prin integrarea unor finisaje premium în viitorul tău apartament, asigurate de noi prin intermediul unor furnizori recunoscuți pe plan internațional. De la ușile de acces Dierre, la încălzirea prin pardoseală și până la obiectele sanitare premium ale celor de la Delta Studio, experții în design și amenajări de interior, pe care le poți alege chiar tu, totul este atent gândit și pus în valoare de constructorii și partenerii noștri.

Parteneriatul cu Delta Studio nu face altceva decât să consolideze garanția profesionalismului, prin găsirea de soluții inovatoare și inteligente pentru amenajarea noului tău apartament. Experții Delta Studio îți vor asculta dorințele și te vor consilia pe tot parcursul procesului, pentru ca la finalizarea proiectului amprenta de ”acasă” să fie unică și să reflecte stilul tău de viață.